Skapa bevakningar

Kundtjänstmedarbetare över telefon, chatt och mejl

Vi söker Kundtjänstmedarbetare över telefon, chatt och mejl 

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta.

Tavexkoncernen har över 300 drivna anställda på 29 kontor i tio länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen, Bulgarien och Rumänien. Tavex AB söker dig som brinner för kundkontakt och försäljning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att kunderna får en glädjande erfarenhet och service? Vill du dessutom utvecklas inom din roll och hjälpa oss att göra Tavex ännu bättre? Då har vi tjänsten för dig!

 

Din profil

Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga individer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar. De kraven vi ställer på dig är följande:

 

Skallkrav:

  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning
  • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

 

Meriterande:

  • Kundserviceerfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning och finans är meriterande.

Som person har du en god sifferförståelse, lätt för att lära dig nya saker, är service-minded, strukturerad och självdriven. Det är meriterande om du är intresserad av bl.a. finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot inkommande samtal, chattar och mejl ifrån kunder, besvara och hjälpa dessa med deras frågor kring tex beställningar, levernser, produktutbud osv.

Arbetet inleds med en betald utbildning inom kundhantering och Tavex produkter och tjänster. Därav finns inga krav på tidigare förkunskaper! Bra va? Det enda du behöver är ett driv och en vilja att leverera strålande service till varje kund. Allt annat lär du dig på plats!

Villkor

Omfattning:
Heltid enligt överenskommelse, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse. Ingångslönen under provanställning som sedan stiger vid tillsvidareanställning efter 6 månader.

Start:
Efter rekryteringsprocessen är klar.

Av säkerhetsskäl så kan potentiella kandidater behöva förse Tavex AB med ett utdrag ur brottsregiser samt en kreditupplysning.

Tavex AB har fyra kontor i Storstockholm. Tjänsten utförs i alla våra kontor.
Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta.
Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien.

Skicka ditt CV och personligt brev (endast pdf) till hr@tavex.se

NB! Vid ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.