Betalningsinformation

Kunder hos Tavex kan köpa guld- och silverprodukter antingen genom att lägga en beställning via vår hemsida eller genom att besöka ett av våra kontor, där de önskade produkterna kan köpas över disk. Beakta att kund, utbetalare och mottagare måste vara en och samma person. Detta gäller för köp både i vår webshop och på våra kontor.

Betala en onlinebeställning

Tavex accepterar banköverföringar och konto-/kreditkort för online köp.

A. Faktura: När du lagt en beställning via webshopen kommer en förskottsfaktura med betalningsinformation att automatiskt skickas till den e-postadress som du angav i kassafönstret. Du betalar genom att göra en banköverföring till:

Bank: Swedbank
Bankens adress: Liivalaia 8, 15040 Tallinn, Estland
SWIFT: HABAEE2X
Kontonummer IBAN: EE23 2200 2210 2672 4107
Typ av betalning: Utlandsbetalning
Betalningsvaluta: SEK
Överföringstid: 2-3 bankdagar
Mottagare: Tavex AB
Mottagarens adress: Smålandsgatan 9, 111 46 Stockholm

Referera alltid till ordernumret.

Överföringstider:  Med banköverföringen kan det ta 2-3 arbetsdagar för din betalning att gå igenom, beroende på vilken bank du har.

B. Konto-/kreditkort (ingen avgift)

Betala över disk

För köp över disk godtar Tavex kontanter, utländsk valuta och betalkort.

A. Utländsk valuta: Tavex godtar utländsk valuta som betalningsalternativ. Vi är emellertid skyldiga att växla in utländska pengar till svenska kronor vid köp- vi erbjuder en förmånlig växlingskurs när du köper guld eller silver. Var vänlig kontakta oss på telefon 08-678 20 30 eller via e-post: för mer information rörande denna tjänst.

B. Betalkort: Vi accepterar Visa, Mastercard och Maestro betalkort. Det finns ingen avgift för betalkort. Vi godtar inte kort från American Express och Diners. Vid köp över 10.000 kronor, är vi skyldiga att be dig om en giltig identitetshandling för att verifiera att du är den rättmätiga kortinnehavaren.

OBS! Vi tar inte emot kreditkort, företagskort eller utländska kort över disk.

Åtgärder mot penningtvätt

Vid stora eller frekventa transkationer, är vi skyldiga enligt lag att be om en kopia på giltig identitetshandling och underlag rörande pengarnas ursprung.

 

 

VÅRA PARTNERS

Betalningsinformation - Tavex
Betalningsinformation - Tavex
Betalningsinformation - Tavex
Betalningsinformation - Tavex
Betalningsinformation - Tavex
Betalningsinformation - Tavex