sweden_swedish..

 

Om Tavex
Tavex är ett finansföretag som tillhandahåller fysiska ädelmetaller, valutaväxling och betalningstjänster till ett brett kundunderlag som innefattar privatpersoner, förmögna kunder, företag av varierande storlek och finansiella institutioner.
Tavex är en del av Tavexgruppen som grundades 1991. Tavexgruppen är fast förankrad som en ledande återförsäljare av ädelmetaller och valuta i norra Europa. Tavexgruppen vidmakthåller en stark finansiell ställning och är skuldfri.

VÅRA TRANSAKTIONER RÖRANDE FYSISKT GULD ÖVERSTIGER 4000KG ÅRLIGEN, OCH VI HAR EN AV DE MEST OMFATTANDE VALUTALISTORNA I REGIONEN.

Oavsett om du önskar att göra en transaktion i guld eller silver, att växla valuta eller dra nytta av andra betaltjänster, gör Tavex dessa processer enkelt och direkt tillgängliga. Vi tillhandahåller en säker och effektiv tvåvägsmakrnad 7 dagar i veckan, 364 dagar om året, tillgänglig för dig via vår nätbutik, vår telefon och e-post, eller så kan du besöka en av våra många kontor.

29 KONTOR 8 LÄNDER

Brett utbud av tjänster
Våra växlingskontor tillhandahåller flexibla finansiella tjänster som inkluderar:
Investering i ädelmetaller
Valutaväxling
Gränsöverskridande
Penningöverföringstjänster
Internationella kontantfria överföringar
Kontantuttag
Pengautbetalningar till bankkonton
Valutaöverföringar mellan EU-länder

Kunskapen och passionen
Vår personal består av mer än 200 begåvade och hängivna individer som har en sak gemensamt: viljan att leverera bästa möjliga kundservice. Så om du har några som helst frågor eller speciella önskemål, är våra ädelmetall- och valutaexperter redo att hjälpa dig.

VI FÖR ENDAST PRODUKTER MED HÖGSTA KVALITÈ

Vi handlar uteslutande med de bästa guld- och silverprodukterna från världens mest välrenommerade och största raffinaderier för ädelmetaller, tillverkare av guld- och silvertackor och myntverk.
The Perth Mint Australia
Valcambi sa
PAMP
China Great Wall Coins Investment Ltd.
Münze Österreich

Vi är pålitliga
Prova oss och upplev på egen hand varför Tavex är den mest tillförlitliga leverantören av finansiella tjänster till miljoner av nöjda kunder.

VÅRA PARTNERS

Om Tavex - Tavex
Om Tavex - Tavex
Om Tavex - Tavex
Om Tavex - Tavex
Om Tavex - Tavex
Om Tavex - Tavex