Våra tjänster

Tavex är ett av Europas första företag att skapa integrerade växlingskontor som erbjuder ett brett spektrum av finansiella och andra tjänster. Tjänster som tillhandahålles av våra kontor innefattar:

Investeringsädelmetaller

Vi är återförsäljare av investeringsädelmetaller i följande länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Bulgarien. Vi säljer, köper och transporterar fysiskt guld och silver i form av mynt och tackor.

Valutaväxling

Företaget är en ledande leverantör av valutaväxling i Norra Europa. Vi erbjuder en av de längsta valutalistorna i regionen och betjänar såväl privatpersoner som företag. Vi fungerar också som grossister till andra växlingsföretag och banker.

Betalningstjänster

Som en licensierad leverantör av betalningstjänster kan Tavex tillhandahålla gränsöverskridande penningöverföringstjänster utan monetära volymbegränsningar. Vi erbjuder internationella kontantfria överföringar, kontant betalning till bankkonton och andra finansiella tjänster. 

Snabb valutaöverföring

Tavex erbjuder snabb valutaöverföring mellan Sverige, Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland och Bulgarien. Vi kan göra valutaöverföringar mellan våra kontor på 5 minuter. Om en bank är inblandad på någon sida av överföringen, kan det ta ca 1 timme beroende på omständigheterna.

Guldsmycken

Tavex fungerar som en mellanhand mellan privatpersoner, som vill sälja sina guldsmycken, och ädelmetallgjuterier.

KONTAKTA OSS

Var vänlig fyll i kontaktinformation
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

VÅRA PARTNERS

Våra tjänster - Tavex
Våra tjänster - Tavex
Våra tjänster - Tavex
Våra tjänster - Tavex
Våra tjänster - Tavex
Våra tjänster - Tavex