Sälj guld via Tavex
guldkuvert

Guldkuvertet är en gratis service som gör att
du kan sälja guld enkelt och säkert via
försäkrad och spårbar brevförsändelse.

Det är enkelt! Så här fungerar det:

STEG 1. Fyll i formuläret du ser till höger på skärmen nu. Tryck ”skicka” och få ditt gratis guldbrev hemskickat inom 1-3 arbetsdagar.

STEG 2. Guldkuvertet innehåller ett förbetalt, spårbart och säkert returpaket som försäkrar ditt guld för upp till 5 000 kr. I guldkuvertet finner du också en lättförståelig informationsbroschyr som guidar dig igenom processen och villkorsformuläret.

STEG 3. Lägg allt i paketet och ta med det till ditt lokala postkontor, där du i utbyte kommer att få ett kvitto som tjänar som ägarbevis och innehåller ditt spårningsnummer. Och notera: Det tillkommer inga avgifter eller dolda kostnader.

STEG 4. Vi kommer att få paketet inom 1-3 arbetsdagar. Vi kommer att verifiera dina objekt samma dag vi får paketet och kommer också att informera dig via telefon och e-post samma dag angående vårt anbud . Vi kommer alltid att erbjuda dig ett pris för föremålen i enlighet med vår uppdaterade prislista.

STEG 5. Pengarna betalas ut samma dag du accepterar vårt anbud.

Beställ ett kostnadsfritt Guldkuvert

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Marknadsledande priser

De priser vi betalar är kopplade till guld- och silvermarknaden, vilket innebär att du alltid kommer att erbjudas ett korrekt och på minuten uppdaterat pris när du säljer till Tavex. Dessutom garanterar vi de högsta återköpspriserna för dina guld- och silverföremål: Läs mer i vår “Bästa Pris-garanti”.

Alternativ för snabb betalning

I avtalsformuläret rörande användningsvillkor, som skickas tillsammans med guldbrevet, skriver du hur du vill få din betalning:

  • Gratis överföring samma dag till ditt bankkonto. (Överföringstid: 1-3 arbetsdagar)

Vad vi köper via Guldkuvertet

Vi köper investeringsguldtackor och -mynt, gamla och oönskade smycken, ringar, halsband, hängen, kedjor, örhängen, medaljer, klockor och trasiga guldföremål.

Vad vi inte köper

Tavex köper inte nedsmält guld & silver, guldstoft, tandläkarguld, pläterade eller rullade guldföremål. Pärlor och ädelstenar kommer att kastas. Dessutom köper vi inte guldföremål som har en renhet av mindre än 375 (9 karat).

Villkor

För att sälja guldföremål till Tavex måste du vara minst 18 år, laglig ägare till föremålen, samt ha rättigheten att överföra äganderättigheterna för föremålen på till Tavex. Vi måste också enligt lag identifiera säljaren. För mer information, vänligen läs Villkor för försäljning till Tavex.

Några frågor?

Skicka din e-postadress eller ditt telefonnummer tillsammans med dina frågor till , så återkommer vi så snart som möjligt. Eller ring oss på telefon +46 8 678 20 30 så hjälper vi dig direkt.

VÅRA PARTNERS

Sälj via Guldkuvert - Tavex
Sälj via Guldkuvert - Tavex
Sälj via Guldkuvert - Tavex
Sälj via Guldkuvert - Tavex
Sälj via Guldkuvert - Tavex
Sälj via Guldkuvert - Tavex