Om Tavex

Tavex är ett finansföretag som tillhandahåller fysiska ädelmetaller, valutaväxling och betalningstjänster till ett brett kundunderlag som innefattar privatpersoner, förmögna kunder, företag av varierande storlek och finansiella institutioner. Tavex är en del av Tavexgruppen som grundades 1991. Tavexgruppen är fast förankrad som en ledande återförsäljare av ädelmetaller och valuta i norra Europa, och betjänar i genomsnitt 1,3 miljoner kunder årligen. Tavexgruppen vidmakthåller en stark finansiell ställning och är skuldfri.

Vårt uppdrag

Tavexs uppdrag är att tillhandahålla transparenta och konkurrenskraftiga växlingstjänster och finansiella tjänster.

Varför oss?

map-europe-tavex Det finns många anledningar att välja Tavex. Det faktum att vi är den enda återförsäljaren av ädelmetaller i Europa som möjliggör för kunder att köpa och sälja fysiska ädelmetaller på mer än 30 kontor i åtta länder, och att vi under de senaste två årtiondena byggt upp ett anseende rörande vår pålitlighet och kompetens, är de viktigaste av dessa skäl. Det finns emellertid fler:

Vi gör det enkelt för dig

Oavsett om du önskar att göra en transaktion i guld eller silver, att växla valuta eller dra nytta av andra betaltjänster, gör Tavex dessa processer enkelt och direkt tillgängliga. Vi tillhandahåller en säker och effektiv tvåvägsmarknad 7 dagar i veckan, 364 dagar om året, tillgänglig för dig via vår nätbutik, vår telefon på +46 8 678 20 30 och e-post: , eller så kan du besöka en av våra många kontor.

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster

Våra växlingskontor tillhandahåller flexibla finansiella tjänster och betalningstjänster som inkluderar: investering i ädelmetaller, valutaväxling, gränsöverskridande penningöverföringstjänster, internationella kontantfria överföringar, kontantuttag, pengautbetalningar till bankkonton, snabba valutaöverföringar mellan EU-länder och köp av ditt skrotguld och skrotsilver.

Vi har de bästa priserna

Inte bara tillhandahåller vi flexibela finansiella tjänster och betalningstjänster, vi tillhandahåller dem likaså till ledande marknadspriser. Vår prispolicy är enkel: Ingen slår oss när det gäller priset, och vi garanterar detta. Förutom detta uppdateras våra priser regelbundet och våra avgifter är klart definierade och fullständigt transparenta – som kund hos Tavex kommer du aldrig att betala dolda avgifter. 

Vi för endast produkter med högsta kvalité

Vi handlar uteslutande med de bästa guld- och silverprodukterna från världens mest välrenommerade och största raffinaderier för ädelmetaller, tillverkare av guld- och silvertackor och myntverk.

Vi handlar i kvantiteter

Oavsett hur mycket fysiska ädelmetaller eller kontant valuta du behöver, kan vi tillhandahålla det. Våra transaktioner rörande fysiskt guld överstiger 4000 kg årligen, och vi har en av de mest omfattande valutalistorna i regionen. 

Vi har kunskapen och passionen

Vår personal består av mer än 200 begåvade och hängivna individer som har en sak gemensamt: viljan att leverera bästa möjliga kundservice. Så om du har några som helst frågor eller speciella önskemål, är våra ädelmetall- och valutaexperter redo att hjälpa dig.

Och viktigast av allt: Vi är pålitliga

Prova oss och upplev på egen hand varför Tavex är den mest tillförlitliga leverantören av finansiella tjänster och betalningstjänster till miljoner av nöjda kunder.

VÅRA PARTNERS

Tavex AB - Tavex
Tavex AB - Tavex
Tavex AB - Tavex
Tavex AB - Tavex
Tavex AB - Tavex
Tavex AB - Tavex