Skapa bevakningar

Tavex AB söker nya medaretare

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom handel med ädelmetaller och en viktig aktör på valutamarknaden med 1.9 miljoner kunder årligen. Tavexkoncernen finns i flera länder med över 200 drivna anställda. I Stockholm har Tavex AB två kontor och arbetet kommer att utföras i båda. Vi erbjuder en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden, goda utvecklingsmöjligheter och erfarenhet för en framgångsrik karriär inom finansbranschen!

Om tjänsten

Som kassapersonal kommer du att möta kunderna när de kommer in i butiken eller hjälpa dem via telefon och internet. Du kommer arbeta i ett härligt mångkulturellt team med att rådgiva våra kunder och hjälpa dem investera i fysisk metall eller köpa resevaluta. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik, utöver valutaväxling och försäljning av fysiska metaller kommer du att hantera den administrativa delen som hör till kassaarbetet och hålla ordning i butiken.

Om dig
För att lyckas hos oss ser vi att du är målmedveten, har högt kundfokus och gillar att arbeta i högt tempo. Du ska kunna förstå kundens behov för att kunna erbjuda den bästa möjliga service till varje person. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och att du har en god samarbetsförmåga.

Krav som ställs på dig:

  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift
  • En avslutad och fullständig gymnasieutbildning
  • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

Meriterande:

  • Arbetslivserfarenhet inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling
  • Ett intresse för ekonomi, valuta och guldmarknaden

Vi erbjuder

Anställningen inleds med en utbildningsperiod där du får lära dig om investeringsmetaller och om regelverk som styr branschen. Det omväxlande arbetet ger dig erfarenhet inom service och försäljning. Vi vill att du ska utvecklas hos oss och uppskattar när medarbetarna tar eget initiativ. Det är viktigt att alla trivs på arbetsplatsen och känner sig som en del av Tavex teamet och vi har därför regelbundna teambuildning aktiviteter.