Skapa bevakningar

Jobba hos Tavex!

Tavex är en perfekt plats för dig om du gillar att jobba snabbt, smart och service-inriktat. Vi erbjuder alla våra anställda möjligheten att lära sig mycket och utvecklas, både personligt och professionellt.


Varför är Tavex en fantastisk arbetsplats?

Kunniga medarbetare

Vårt team består av professionella och drivna anställda, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi arbetar som ett lag, vilket leder till att du alltid kan få hjälp att lära dig av dina kollegor.

En unik erfarenhet

Hos Tavex får du möjlighet att jobba med ädelmetaller samt valutor från hela världen. Vi är en del av norra Europas största och snabbast växande koncern inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. ”Mångfalden i kundkretsen gör att man utvecklar sina färdigheter inom kundtjänst varje dag”.

Din utveckling

Inom Tavex finns det stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi växer när de växer. ”Alla har en chans att arbeta sig uppåt om man bara visar att man vill”.

Vårt team

Vi är en spännande blandning av människor från olika bakgrunder och vi ser mångfalden som en av våra starkaste sidor. ”Känslan över att varje morgon få komma in i en glädjerik atmosfär där man får ta del av en motiverande laganda”.

Bra lön

På Tavex garanterar vi högre lön än på motsvarande positioner i branschen. Vi erbjuder ingångslönen under provanställning som sedan stiger vid tillsvidareanställning efter 6 månader.

Vår arbetsplats

Som Tavex medarbetare får du möjlighet att jobba på våra kontor i Storstockholm. Varje dag händer det någonting nytt. “På Tavex jobbar du i en trevlig miljö och du har möjligheten att förbättra dina kunskaper. Dessutom får du lära dig något nytt varje dag”.

Många förmåner

Tavex erbjuder utvecklingsmöjligheter till alla medarbetare. Deras välbefinnande är mycket viktigt för oss. Därför erbjuder vi motion- och friskvårdbidrag. Vi kan också vara flexibla med arbetsschemat. Alla medarbetare får ersättning för arbetskläder. Det finns altid fritt kaffe och te samt tillgång till WIFI i alla våra kontor.

Vi strävar efter att bygga upp lagandan i vårt företag. Vi firar våra födelsedagar samt Tavex årsdagar. Vi organiserar interna och externa utbildningar samt teambuilding evenemang.

Vad garanterar företagets framgång?

Vi tror att förtroende är allt, särskilt inom vår bransch. Med förtroende frodas vi som ett företag, utan det förlorar vi. Att betraktas som trovärdigt betyder framgång för oss. Det är den abstrakta berggrunden som ger stöd till vår verksamhet, bränslet som håller oss på vägen varje dag. Och vi tror att vi, för att du ska fortsätta att lita på oss, konsekvent måste leverera: produkter av hög kvalitet, ojämförliga tjänster, objektiv rådgivning och en säker och bekväm tvåvägsmarknad som gör det enkelt att byta guld, silver och valuta till marknadsledande priser.