Skapa bevakningar

Jobba hos oss!

Vill du arbeta i en fartfylld miljö och utveckla dina professionella kunskaper har du kommit rätt. Tavex erbjuder ett omväxlande arbete som ger dig erfarenhet för framtiden.


Varför är Tavex?

Kunniga medarbetare

Tavex team består av kunniga och drivna medarbetare och alla arbetar för att erbjuda bästa service till våra kunder. Alla har fått en intern utbildning för att kunna hjälpa kunderna på allt tänkbara sätt. Vi arbetar i ett team och man får alltid hjälp och stöd av sina kollegor.

Erfarenhet och kunskap

Hos oss arbetar du med ädelmetaller och valutor från hela världen. Tavex är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom handel med ädelmetaller och en viktig aktör på valutamarknaden med 1.9 miljoner kunder årligen. Du kommer att utvecklas i ditt yrkesliv och få erfarenhet och nya kunskaper som du kommer ha stor nytta av.

Utveckling

Vi är väldigt måna om att våra medarbetare utvecklas och vi uppskattar när medarbetarna tar eget initiativ. Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång och vi växer när de växer. Alla har en chans att arbeta sig uppåt på företaget.

Tavex team

Vi är ett ungt mångkulturellt team som värdesätter varandra. Det är väldigt viktigt för oss att alla känner sig som en del av Tavex-teamet och vi har regelbundna roliga teambuildning aktiviteter för att stärka lagandan.

Bra lön

På Tavex garanterar vi högre lön än på motsvarande positioner i branschen. Lönesättningen är individuell och vi tar hänsyn till allas erfarenhet och kunskaper som de tillför till organisationen.

Arbetsplatsen

Tavex har två kontor i Stockholm och arbetet utförs i båda. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik. Kontoren är förutsedda med allt som kan tänkas behövas för att kunna utföra arbetet bekvämt.

Vad vi erbjuder

Anställningen inleds med en utbildningsperiod där man får lära sig allt som är relevant för arbetet. Vi har regelbundna interna uppfriskningsträningar och erbjuder även externa kurser vid intresse. Hos oss får du ett generöst friskvårdsbidrag, ersättning för arbetskläder, ett flexibelt arbetsschema och vänner för livet. Det finns mycket utrymme för egna initiativ och möjligheter att klättra på karriärstegen inom företaget.

Tavex framgång

Inom vår bransch är kundernas förtroende det viktigaste. Förtroendet vi får av våra kunder leder till framgång och får oss att växa. För att få förtroende och återkommande kunder måste vi leverera produkter av högkvalitet, objektiv rådgivning och den bästa service. Vi erbjuder en säker och bekväm tvåvägsmarknad som gör det enkelt att handla med guld, silver och valuta till marknadsledande priser.

No job openings available at this time.