Skapa bevakningar

Prispolicy

1. Produktpriser
2. Inga dolda avgifter
3. Rabatt på stora beställningar
4. Bästa Pris-garanti

1. Produktpriser

Alla valutakurser som visas på Tavexs hemsida prissätts i enlighet med gällande marknadskurs och uppdateras minst två gånger om dagen. Dataöverföringen i realtid, som sätter priserna för valutakurserna på vår hemsida, erhålles från http://thomsonreuters.com/, vilket säkerställer att våra priser alltid är aktuella.

2. Inga dolda avgifter

Det finns inga dolda avgifter när du växlar valuta över disk.

3. Rabatt på valuta

Om du önskar bättre kurser så kan du anmäla dig till vår VIP-klubb för att få bättre köp- och säljkurser. Om du har planer på att göra en större beställning och söker mer information kring kurser, hör av dig till oss på 08-678 20 30 alternativt på e-mail tavex@tavex.se.

4. Bästa Pris-garanti

Tavex strävar efter att ha Sveriges bästa priser på valuta. Skulle du som kund finna någon annan aktör som erbjuder dig ett bättre pris i Sverige så matchar vi detta med ytterligare en prisförbättring på din transaktion. Ring oss på 08-678 20 30 för mer information om detta. Villkoren för detta kan du läsa nedan.

För att du som kund skall kunna nyttja vår prispolicy på valuta så måste tiden för jämförelsen vara densamma som för transaktionen. Konkurrentens pris måste verifieras genom att jämförelsepriset finns noterat i antingen konkurrentens internetbutik eller på dennes webbplats. Priset får inte överstiga/underskrida det officiella marknadspriset på den aktuella valutan.