Skapa bevakningar

Tavex AB söker nya medarbetare

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom handel med ädelmetaller och en viktig aktör på valutamarknaden med 1.9 miljoner kunder årligen. Tavexkoncernen finns i flera länder med över 200 drivna anställda. I Stockholm har Tavex AB två kontor och arbetet kommer att utföras i båda. Vi erbjuder en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden, goda utvecklingsmöjligheter och erfarenhet för en framgångsrik karriär inom finansbranschen!

Om tjänsten

Som kassapersonal kommer du att möta kunderna när de kommer in i butiken eller hjälpa dem via telefon och internet. Du kommer arbeta i ett härligt mångkulturellt team med att rådgiva våra kunder och hjälpa dem investera i fysisk metall eller köpa resevaluta. Arbetsuppgifterna är varierande och ingen dag är den andra lik, utöver valutaväxling och försäljning av fysiska metaller kommer du att hantera den administrativa delen som hör till kassaarbetet och hålla ordning i butiken.

Om dig
För att lyckas hos oss ser vi att du är målmedveten, har högt kundfokus och gillar att arbeta i högt tempo. Du ska kunna förstå kundens behov för att kunna erbjuda den bästa möjliga service till varje person. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och att du har en god samarbetsförmåga.

Krav som ställs på dig:

 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • En avslutad och fullständig gymnasieutbildning
 • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

Meriterande:

 • Arbetslivserfarenhet inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling
 • Ett intresse för ekonomi, valuta och guldmarknade

Vi erbjuder

Anställningen inleds med en utbildningsperiod där du får lära dig om investeringsmetaller och om regelverk som styr branschen. Det omväxlande arbetet ger dig erfarenhet inom service och försäljning. Vi vill att du ska utvecklas hos oss och uppskattar när medarbetarna tar eget iniativ. Det är viktigt att alla trivs på arbetsplatsen och känner sig som en del av Tavex teamet och vi har därför regelbundna teambuildning aktiviteter.

Mer information hittar du på www.tavex.se

 

Tavex AB har två kontor i Storstockholm. Tjänsten utförs i alla våra kontor.

Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta.

Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien. Tavex AB söker dig som brinner för kundkontakt och försäljning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att kunderna får en glädjande erfarenhet och service? Vill du dessutom utvecklas inom din roll och hjälpa oss att göra Tavex ännu bättre? Då har vi tjänsten för dig!

Din profil

Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga individer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar. De kraven vi ställer på dig är följande:

Skallkrav:

 • Svenska i tal och skrift
 • Engelska i tal och skrift
 • Gymnasieutbildning
 • Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

Meriterande:

 • Kundserviceerfarenhet
 • Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling är meriterande.

Som person har du en god sifferförståelse, lätt för att lära dig nya saker, är service-minded, strukturerad och självdriven. Det är meriterande om du är intresserad av bl.a. finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden.

Som kundtjänstmedarbetare på Tavex AB kommer du att vara ett av våra ansikten utåt samt vara en av de som utför transaktioner i kassan på våra olika kontor i Stockholm. Vårt team arbetar verkligen som ett lag, vilket leder till att du alltid kan få hjälp och lära dig av dina kollegor.

De viktigaste arbetsuppgifter är:

 • Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld)
 • Försäljning och marknadsföring av våra olika tjänster och produkter
 • Kassaarbete
 • Administration

 

Skicka ditt CV och personligt brev (endast pdf) till hr@tavex.se

NB! Vid ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.