Skapa bevakningar

Kassör

Vi söker Sveriges bästa säljare!
Tavex AB söker dig som brinner för kundkontakt och försäljning! Tycker du att det viktigaste med dagen är att kunderna får en glädjande erfarenhet och service? Vill du dessutom utvecklas inom din roll och hjälpa oss att göra Tavex ännu bättre? Då har vi tjänsten för dig!
Som kundtjänstmedarbetare på Tavex AB kommer du att vara ett av våra ansikten utåt samt vara en av de som utför transaktioner i kassan på våra olika kontor i Stockholm. Vårt team arbetar verkligen som ett lag, vilket leder till att du alltid kan få hjälp och lära dig av dina kollegor.

De viktigaste arbetsuppgifter är:

• Kundtjänst över disk, internet och telefon (köp och försäljning av valuta och guld)
• Försäljning och marknadsföring av våra olika tjänster och produkter.
• Kassaarbete
• Administration och enklare bokföringsuppdrag

Din profil
Vi söker efter säljande, sociala och samarbetsvilliga individer som trivs med att ge en service som överträffar kundens förväntningar. De kraven vi ställer på dig är följande:
Skallkrav:
• Svenska i tal och skrift
• Engelska i tal och skrift
• Gymnasieutbildning
• Goda datorkunskaper (Microsoft Office, Windows)

Meriterande:
• Kundserviceerfarenhet
• Arbetslivserfarenhet från jobb inom försäljning, kassa, finans eller valutaväxling är meriterande.
Som person har du en god sifferförståelse, lätt för att lära dig nya saker, är service-minded, strukturerad och självdriven. Det är meriterande om du är intresserad av bl.a. finans, ekonomi, valuta och guldmarknaden.

Villkor

Omfattning:
Heltid enligt överenskommelse, dagtid

Lön:
Enligt överenskommelse. Ingångslönen under provanställning som sedan stiger vid tillsvidareanställning efter 6 månader.

Start:
Efter rekryteringsprocessen är klar.

Av säkerhetsskäl så kan potentiella kandidater behöva förse Tavex AB med ett utdrag ur brottsregiser samt en kreditupplysning.

Tavex AB har fyra kontor i Storstockholm. Tjänsten utförs i alla våra kontor.
Tavex AB är en del av norra Europas största och snabbast växande koncerner inom valutaväxling och handel med fysiskt guld och silver. I Sverige är vi såväl en av de ledande investeringsguldhandlarna som en av de mer betydande leverantörerna av fysisk valuta.
Tavexkoncernen har över 200 drivna anställda på 29 kontor i åtta länder, vars gemensamma mål är att förse våra kunder med bästa möjliga service. Vi har våra kontor i Estland, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Lettland, Polen och Bulgarien.

Skicka ditt CV och personligt brev (endast pdf) till hr@tavex.se

NB! Vid ansökan godkänner du att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering. Lämnade uppgifter kommer att vara tillgängliga för HR och rekryterande personer inom organisationen i enlighet med GDPR.