Logga in

Skapa bevakningar

Alla hjärtans dag presentguide 2022: Investera i ditt förhållande

Publicerad av Vikram Sundarasekhar i kategori Övrigt på 01.02.2022
Guldpris (XAU-SEK)
18 382,58 SEK/oz
  
- 207,37 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
213,60 SEK/oz
  
- 1,30 SEK

Alla hjärtans dag presentguide 2022: Investera i ditt förhållande❤️

Medan vissa av oss är väldigt romantiska och andra inte så mycket, närmar sig alla hjärtans dag med stormsteg. Oavsett din inställning till en sådan dag tillägnad kärlek är alla hjärtans dag ett utmärkt tillfälle att sprida lite kärlek till dina käraste inklusive familj och vänner. Ädelmetaller är en hållbar present som kommer att hålla livet ut. Det är därför att denna alla hjärtans dag kan vi föreslå att köpa en present som samtidigt är en investering för framtiden.

Investera i dina förhållanden och överraska någon med en alla hjärtans dag present från Tavex. Låt dig inspireras av fina och söta silver och guldprodukter som är inte bara är en present men också en investering för livet. Utforska Tavex ”Alla hjärtans dag:heart:” presentkollektion nedan

Erbjudandet gäller 2/02 till 14/02 ifall varan inte säljs slut tidigare).

Det här erbjudandet kan INTE kombineras med andra erbjudanden eller specialpriser.

 

1 oz Australisk Bröllop 2021 Silvermynt

Ett bröllop är en tid för firande och kärlek, en tid att glädja sig över att två personer ska gifta sig innan de börjar nästa kapitel i deras liv tillsammans. Perth Mint’s Wedding-mynt är en perfekt gåva som återspeglar denna underbara tradition. Myntets baksida skildrar två sammanflätade guldvigselringar och en brud och brudgum som omfamnar varandra på sin bröllopsdag. Föreningen av två kärleksfulla personer i äktenskapet präglas av en offentlig ceremoni, ett glatt firande och gåvor som symboliserar deras nya liv tillsammans.

Skriv in rabattkoden ”Val22 vid utcheckning och få 200kr rabatt!

1 oz Australisk Evig Kärlek Silvermynt

1 oz Australisk Evig Kärlek Silvermyntet med dess vackra design är en utmärkt gåva till din käraste som en symbol för varande tillgivenhet. Myntet är präglat i proof-kvalitet av 99,99% rent silver.

Skriv in rabattkoden ”Val22 vid utcheckning och få 150kr rabatt!

2,5 gram Guldtacka PAMP Fortuna

2,5 gram pamp fortunaPAMP Fortuna 2,5 grams guldtacka. Avbildande det berömda och internationellt erkända motivet föreställande den romerska lyckogudinnan Fortuna, anses de vara bland de yppersta, präglade guldtackorna i världen, med en renhetsgrad av 99,99%. Tillverkad av PAMP, en världsberömd schweizisk ädelmetallstillverkare som är ackrediterad av den schweiziska centralbanken och LBMA, är guldtackan på 2,5 gram en utsökt guldprodukt som erbjuder ett bra värde med tanke på likviditet och det överkomliga priset.

Skriv in rabattkoden ”Val22 vid utcheckning för att få 100kr rabatten!

Kolla in alla våra presentförslag här 

Du kan även Se våra nya Tiger 2022 produkter för fler presentidéer

Läs också