Skapa bevakningar

Austrian Mint och Tavex Group - Ett starkt partnerskap

Publicerad av Karl Martin Karus i kategori Artiklar 30.03.2020
Guldpris (XAU-SEK)
25498,60 SEK/oz
  
- 141,80 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
303,90 SEK/oz
  
- 5,61 SEK

Austrian Mint och Tavex Group: Lär känna Austrian Mints historia och Tavex ABs tjänster som auktoriserad distributör av deras mynt.

OM AUSTRIAN MINT

Austrian Mint är välkända, statligt ägda mynttillverkare som producerar guld- och silvermynt. De är kanske mest kända för det österrikiska filharmoniska guldmyntet.  De är ägda av österrikiska national banken och är en global aktör inom den internationella myntindustrin och är bland världens ledande mynttillverkare.

Med mer än 825 års erfarenhet av myntframställning har den österrikiska myntframställaren sedan 1988 fungerat som ett privat företag och är den enda tillverkaren av mynt till det österrikiska folket. Detta gör de fortfarande i sitt vackra hem mitt i Wien

OM TAVEX

Tavex Group grundades 1991 och har sedan dess etablerat sig som en ledande ädelmetall- och valutahandlare i Nordeuropa och tjänar i genomsnitt 1,9 miljoner kunder årligen.
I år firar Tavex AB i Sverige 15 års verksamhet och exponentiell tillväxt. Nästa år har Tavex Group sin stora årsdag – 30 år av verksamhet!

Hela Tavex AB-teamet vill tacka alla våra kära kunder som har varit med oss genom åren. Tack för att du investerar i guld och litar på oss. Vi garanterar fortsatt bra arbete och de bästa priserna i Stockholm.

Tavex AB har varit AAA-kredit sedan 2016 av Bisnode!

Austrian Mint och Tavex AB är starka partners och Tavex AB är auktoriserad distributör för statligt ägda Austrian Mint. När du väljer att investera i guld, kan du välja partners med en lång tradition av att sälja och köpa guld där du kan räkna med förtroende och säkerhet!

Beställ dina Österrikisk Philharmoniker mynt idag

Guldpris (XAU-SEK)
25498,60 SEK/oz
  
- 141,80 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
303,90 SEK/oz
  
- 5,61 SEK

Läs också