Skapa bevakningar

Black Friday Sale Tavex AbđŸ”„đŸ”„đŸ”„

Publicerad av Vikram Sundarasekhar i kategori Ädelmetaller pĂ„ 26.11.2021
Guldpris (XAU-SEK)
16 416,99 SEK/oz
  
+ 120,57 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
211,83 SEK/oz
  
- 3,14 SEK

BLACK FRIDAY SALE Ă€r igĂ„ng đŸ”„đŸ”„đŸ”„

Köp utvalda silvermynt till ett 25% rabatterat pris

Mynt som omfattas av erbjudandet hittar du hÀr:

➡ Black Friday 2021 

Skriv in rabattkoden ”BF2021” vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

Erbjudandet gÀller till 28 november (ifall varan inte sÀljs slut tidigare).

1 oz  Australisk Grattis pÄ Födelsedagen Silvermynt

Detta vackra 1 oz silvermynt Àr tillÀgnat födelsedagar och till hur vi kan fira denna underbara dag med vÄra vÀnner och Àlskade. Myntet har en vacker fÀrg, har en hÀrlig design, har en Proof-kvalitet och kommer i ett fodral tillsammans med Àkthetscertifikatet. Upplaga sÄ lÄngt lagret rÀcker.

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

1 oz James Bond Legacy Series 2021 silvermynt

Den första utgĂ„van i Perth Mints nya James Bond-serie – 2021 1oz Silvermynt i proof-kvalitet med svartvit fĂ€rgsĂ€ttning. Med det hĂ€r myntet hedrar Australiens största silverproducent Perth Mint den framlidne skĂ„despelaren Sir Sean Connery. Myntet beundras av James Bond-fans och samlare av film-memorabilia. Sean Connery var den första skĂ„despelaren att göra rollen som James Bond pĂ„ film. Sean Connery valdes till rollen som James Bond i filmen Dr. No av producenterna Cubby Broccoli och Harry Saltzman som Ă„r 1961 erhöll rĂ€ttigheterna till Ian Fleming’s Bond-böcker. Connery’s kraftfulla framförande gjorde den karismatiske agenten 007 till en av filmvĂ€rldens mest igenkĂ€nda figurer. För mĂ„nga fans Ă€r Connery den Ă€kta James Bond.

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

1 oz Australisk Diwali Silvermedaljong

Tavex har det stora nöjet att erbjuda Australiska 1 oz Diwali Silvermedaljongen av 99,99% rent silver med Lakshmi och Ganesh. Den hÀr medaljongen frÄn Perth Mint Àr en utmÀrkt gÄva för nÄgon som firar Diwali eller bara uppskattar designen.

Detaljer:

  • 99,99% rent silver
  • Design inspirerad av Lakshmi och Ganesh
  • 24k förgyllning av vissa detaljer
  • Speciell Diwali-gĂ„va

Skriv in rabattkoden ”BF2021” vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

Nyfödd Bebis 2020 Silvermynt

FörÀldraskap Àr en givande upplevelse fylld med mÄnga kÀrleksfulla minnen. För att gratulera och fÄnga ögonblicket för evigt har Tavex det stora nöjet att presentera Perth Mints 2020-nyfödda bebis mynt med en hÀrlig design och i ett fantastiskt presentkort med plats för att fylla i barnets uppgifter. Ge det nya familjetillskottet i ditt liv en gÄva som de kommer att vÀrdera högt hela sitt liv.

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

1 oz Australisk Evig KĂ€rlek Silvermynt

1 oz Australisk Evig KÀrlek Silvermyntet med dess vackra design Àr en utmÀrkt gÄva till din kÀraste som en symbol för varande tillgivenhet. Myntet Àr prÀglat i proof-kvalitet av 99.99% rent silver.

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

Schweizisk 20 Franc Roger Federer Silvermynt

Tavex kan med glÀdje presentera detta nya Schweiziska silvermynt som Àr
tillÀgnat Roger Federer. Myntet som lanserades i Januari 2020 av Schweiziska myntverket Swissmint
Àr det första att tillÀgnas en levande person. För sin omtyckthet, jordnÀrhet, framgÄng och vÀltalighet anses Roger Federer vara den perfekta ambassadören för Schweiz..

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

1 oz Australisk Bröllop 2021 Silvermynt

Ett bröllop Ă€r en tid för firande och kĂ€rlek, en tid att glĂ€dja sig över att tvĂ„ personer ska gifta sig innan de börjar nĂ€sta kapitel i deras liv tillsammans. Perth Mint’s Wedding-mynt Ă€r en perfekt gĂ„va som Ă„terspeglar denna underbara tradition. Myntets baksida skildrar tvĂ„ sammanflĂ€tade guldvigselringar och en brud och brudgum som omfamnar varandra pĂ„ sin bröllopsdag. Föreningen av tvĂ„ kĂ€rleksfulla personer i Ă€ktenskapet prĂ€glas av en offentlig ceremoni, ett glatt firande och gĂ„vor som symboliserar deras nya liv tillsammans.

Skriv in rabattkoden ”BF2021″ vid utcheckning för att fĂ„ rabatten!

 

Check out all our Black Friday Silver Coins here

 

LÀs ocksÄ