Skapa bevakningar

Tavex AB fortsätter att upprätthålla sin höga kreditvärdighet AAA

Publicerad av tavex i kategori Artiklar 18.09.2018
Guldpris (XAU-SEK)
24309,40 SEK/oz
  
+ 0,80 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
308,17 SEK/oz
  
- 1,06 SEK

Vad är AAA-kreditvärdighet och vem ger ut betygen?

Bisnode är ett oberoende kreditvärderingsföretag vilka erbjuder beslutsstöd i form av digitala affärer, marknadsföring samt kreditinformation. Bisnode grundades år 1989 och har nu fäste i 19 olika länder över Europa, men dess huvudkvarter består fortfarande i Stockholm, Sverige. Företaget kombinerar och analyserar kredit, affärer och marknadsinformation kring olika företag för att möjliggöra kunder till att göra noggranna samt pålitliga val.

Vad betyder AAA-kreditvärdigheten för Tavex kunder?

På grund av den kontinuerliga utvecklingen av teknologi väljer fler människor att göra deras transaktioner över nätet. Smarta enheter har gjort det mer bekvämt för den gemene svensken att handla från hemmet, hellre än att åka till en butik.

Utöver detta finns det flertal olika företag vars affärsidéer är densamma och det finns en stor mängd information kring dessa företag från olika källor, såsom:

  • Bolagsverket
  • Tingsrätten
  • Länsstyrelsen
  • SCB (Statistiska Centralbyrån)
  • Skatteverket
  • Kronofogden
  • SPAR (Statens personadressregister) samt fler…

Hur kan en slutkonsument sedan, med hjälp av denna information, fatta ett välgrundat och tryggt beslut? Det är här Bisnode kommer in i bilden, ett företag som förser privatpersoner och företag med information kring marknad, affär samt kredit.

Bisnode ger ut kreditvärdighetsbetyg och Tavex AB mottog för tredje året i rad AAA, vilket är det högsta möjliga betyget. Detta betyder att Tavex AB är ett pålitligt företag och att Tavex ABs affärer är i enlighet med lagen – AAA är ett förtroendeemblem.

Enligt Bisnode behöver ett företag mer än två miljoner i försäljning, har varit en aktiv verksamhet i tio år eller fler samt har ett nyckeltal som ligger betydligt över branschgenomsnittet. Om någon av dessa krav ej uppnåtts, kommer företaget att få ett AA (god kreditvärdighet) eller A (Kreditvärdig).

Således verifierar Tavex ABs AAA-certifikat tillförlitlighet, trovärdighet samt minsta risk vid samarbete med kunder. Dessutom tillägger det att Tavex är en pålitlig affärspartner i sund ekonomisk hälsa.

Välkommen till Tavex AB, vi ser framemot att tjäna er snart!

 AAA-kreditvärdighetsbetyg = Tillit och tillförlitlighet

Guldpris (XAU-SEK)
24309,40 SEK/oz
  
+ 0,80 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
308,17 SEK/oz
  
- 1,06 SEK

Läs också