Skapa bevakningar

Tavex har den stora glädjen att tillkännage lanseringen av bolagets nya hemsida www.tavex.se

Publicerad av tavex i kategori Artiklar 30.01.2015
Guldpris (XAU-SEK)
24320,10 SEK/oz
  
+ 12,90 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
308,39 SEK/oz
  
- 0,41 SEK

Under ett decennium har Tavex varit Sveriges största återförsäljare av investeringsguld och -silver. Med lanseringen av den nya hemsidan ”www.tavex.se” kommer företaget att göra det lättare och intressantare än någonsin tidigare att lägga köporder och lära sig mer om ädelmetaller. Den nya hemsidan har en toppmodern sökmotor, en logiskt ordnad produktvisning, samt detaljerad produktinformation, vilken kommer att möjliggöra för investerare och samlare att snabbt hitta den kunskap och de produkter de vill ha. Hemsidans produktsidor innefattar vackra fotografier med hög upplösning, vilka kan förstoras för maximal behållning av de rika detaljerna på nära håll.

Hemsidans utformning och upplösning har också uppgraderats, vilket ger användarna en bekväm och smidig shoppingupplevelse.

Förbättringar besökare kan förvänta sig av den nya hemsidan:

• Ett centrum för marknadsinsyn som omfattar realtidsgrafer och som innehåller artiklar och ett forskningsbibliotek till stöd för såväl nybörjare som erfarna investerare.

• En sökare för ädelmetallportföljen som automatiskt spårar upp förändringar och uppdaterar till aktuellt pris så att användaren kan se hela sitt portföljvärde i realtid och har ytterligare möjlighet att redigera sitt innehav.

• Ett lättanvänt jämförelseverktyg som gör det möjligt för kunden att enkelt jämföra och se skillnader mellan olika produkter.

• Banbrytande och intuitiv navigering tillsammans med större bilder möjliggör för användaren att enkelt och snabbt hitta vad den söker.

• Varukorgen, kassan och utcheckningsprocessen har förbättras väsentligt, vilket kommer att bidra till en större upplevelse när man lägger en ny order via hemsidan.

Alla dessa nya funktioner kommer sammantaget att ge en ny och oöverträffad shoppingupplevelse inom den svenska ädelmetallindustrin. Tavex planerar att släppa ytterligare förbättringar på sin hemsida under de kommande månaderna och uppmuntrar användarna att komma tillbaka ofta.

Tavexgruppen
“signerat”
Kuno Rääk, VD

Guldpris (XAU-SEK)
24320,10 SEK/oz
  
+ 12,90 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
308,39 SEK/oz
  
- 0,41 SEK

Läs också