Skapa bevakningar

Presentguide till julen 2021

Publicerad av Karl Martin Karus i kategori Artiklar 14.12.2021
Guldpris (XAU-SEK)
26169,00 SEK/oz
  
+ 81,40 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
312,49 SEK/oz
  
+ 2,11 SEK

Välj en speciell julklapp som varar!

Tavex erbjuder ett brett sortiment av guld- och silvermynt i olika storlekar och prisklasser som mottagaren kommer att komma ihåg resten av livet.

Ett urval av produkter särskilt lämpade som presenter finns här nedan:

1 oz Australisk Bröllop 2021 Silvermynt

Ett bröllop är en tid för firande och kärlek, en tid att glädja sig över att två personer ska gifta sig innan de börjar nästa kapitel i deras liv tillsammans. Perth Mint’s Wedding-mynt är en perfekt gåva som återspeglar denna underbara tradition. Myntets baksida skildrar två sammanflätade guldvigselringar och en brud och brudgum som omfamnar varandra på sin bröllopsdag. Föreningen av två kärleksfulla personer i äktenskapet präglas av en offentlig ceremoni, ett glatt firande och gåvor som symboliserar deras nya liv tillsammans.

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 200kr rabatt!

Australisk Lunar Tigerns år 2022 Guldmynt

Enligt den kinesiska kalendern är ett nytt år en mycket stor global händelse. Därför beslutade det ansedda australiska myntverket Perth Mint att lansera ett helt serieguldmynt – Lunar. Lunar-serien är baserad på den kinesiska kalendern. Varje år i den tolvåriga cykeln är knuten till ett särskilt djur. De australiska Lunarmynten började ges ut 1996, d.v.s. under Musens år.

Lunarmynten är mycket populära bland samlare tack vare sitt attraktiva utseende och mycket höga kvalitet. Dessa mynt är verkliga konstverk; ytterst raffinerade detaljer, reliefavbildningar, växelvisa blanka och matta ytor som utmejslats ur 99,99 % rent guld. Lunarmynt med vikten 1 oz tillverkas varje år i strikt begränsad upplaga i syfte att (förutom ädelmetallvärdeökningen) med tiden höja samlarvärdet. Detta gör Lunarmynten ännu mer attraktiva för samlare än andra guldmynt.

1 oz Australisk Lunar Tigerns år 2022 Guldmynt

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 150kr rabatt!

1/2 oz Australisk Lunar Tigerns år 2022 Guldmynt

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 100kr rabatt!

1/4 oz Australisk Lunar Tigerns år 2022 guldmynt

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 75kr rabatt!

1/10 oz Australisk Lunar Tigerns år 2022 Guldmynt

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning för 75kr rabatt!

1 oz Österrikisk Philharmoniker Platinamynt

Den världskända österrikiska philharmonikern finns nu tillgänglig även i platina utöver guld och silver. Philharmonikern får sitt namn från den världsberömda orkerstern Wienerfilharmonikerna. Guldversionen av myntet tillhör de mest sålda mynten värlen över och är en favorit bland investerare i Europa, Japan och Nordamerika. Platinamyntet, som är nästan lika värdefullt, är ett utmärkt investeringsalternativ till guld.

Skriv in rabattkoden ”Jul2021” vid utcheckning och få 200kr rabatt!

1 oz James Bond Legacy Series 2021 silvermynt

Den första utgåvan i Perth Mints nya James Bond-serie – 2021 1oz Silvermynt i proof-kvalitet med svartvit färgsättning. Med det här myntet hedrar Australiens största silverproducent Perth Mint den framlidne skådespelaren Sir Sean Connery. Myntet beundras av James Bond-fans och samlare av film-memorabilia. Sean Connery var den första skådespelaren att göra rollen som James Bond på film. Sean Connery valdes till rollen som James Bond i filmen Dr. No av producenterna Cubby Broccoli och Harry Saltzman som år 1961 erhöll rättigheterna till Ian Fleming’s Bond-böcker. Connery’s kraftfulla framförande gjorde den karismatiske agenten 007 till en av filmvärldens mest igenkända figurer. För många fans är Connery den äkta James Bond.

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 200kr rabatt!

1 oz Österrikisk Silver Philharmoniker

Europas mest sålda investeringssilvermynt, 1 oz Österrikiska Silver Philharmoniker. Hyllad för sin oklanderliga konstnärliga design, kvalitet och skönhet, det var det första lagliga betalningsmedelsilvermyntet i Europa som innehåller 1 uns 0,999 fint silver. Silver Philharmoniker-myntet, som först utgavs 2008 av ett av världens äldsta och mest kända myntverk, det österrikiska myntverket i Wien, kapslar in kärnan i Österrikes rika kultur och är lämpligt för investerare som uppskattar stil och sofistikering till ett överkomligt pris.

Som en långsiktig partner till det österrikiska myntverket och den största återförsäljaren i Skandinavien för österrikiska Silver Philharmoniker-mynt, kan Tavex erbjuda marknadsledande priser på dessa mynt.

Årets julklappar och julklappstips 2021!

1 oz Australisk Evig Kärlek Silvermynt

1 oz Australisk Evig Kärlek Silvermyntet med dess vackra design är en utmärkt gåva till din käraste som en symbol för varande tillgivenhet. Myntet är präglat i proof-kvalitet av 99.99% rent silver

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 150kr rabatt!

En guidebok av Perth Mint: The World of Leading Bullion Coins Book

Köp guideboken ”The World of Leading Bullion Coins Book” av Perth Mint: En guide till investeringsguldmynt från Perth Mint och sex andra ledande myntverk, vacker presentation med hårdpärm. bländande fullfärgsfoton, perfekt gåva för guldintresserade.

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 250kr rabatt!

 

Nyfödd Bebis 2020 Silvermynt

Föräldraskap är en givande upplevelse fylld med många kärleksfulla minnen. För att gratulera och fånga ögonblicket för evigt har Tavex det stora nöjet att presentera Perth Mints 2020-nyfödda bebis mynt med en härlig design och i ett fantastiskt presentkort med plats för att fylla i barnets uppgifter. Ge det nya familjetillskottet i ditt liv en gåva som de kommer att värdera högt hela sitt liv.

Skriv in rabattkoden ”Jul2021″ vid utcheckning och få 100kr rabatt!

Kolla in alla våra presentförslag här

Guldpris (XAU-SEK)
26169,00 SEK/oz
  
+ 81,40 SEK
Silverpris (XAG-SEK)
312,49 SEK/oz
  
+ 2,11 SEK

Läs också